Pirjon palvelut


JALKAHOITO 60 min

Hoito tapahtuu asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan.
Lämpimän jalkakylvyn jälkeen kynnet leikataan, mahdolliset kovettumat poistetaan
kynsinauhat siistitään, lopuksi jalat rasvataan ja hierotaan.

KYNSIEN LEIKKAUS n. 30 min

Sisältää kynsien leikkauksen, tarvittaessa ohennuksen, sekä jalkojen rasvauksen

JALKAHOITOJEN KOTIKÄYNNIT

Sopimuksen mukaan.

HEMMOTTELUJALKAHOITO 90 min

Sisältää perus jalkahoidon lisäksi jalkojen ihon kuorinnan, kynsien lakkauksen, sekä pitempikestoisen jalkojen hieronnan.

KUUMAKIVIHIERONTA 40 min/75 min

Kuumakivet luovuttavat lämpöään syvälle lihaksiin rentouttaen samalla koko kehon.

Hoidossa käytetään Kreikkalaisia meren hiomia basalttikiviä, joka luovuttaa hitaasti lämpöä, jolloin hoidon lämpövaikutus on tehokkain. Öljyn avulla kivi liukuu iholla paremmin. Käytössä oleva öljy on luomuöljyä.

Kuumakivihieronta on tehokas ja lempeä hoito joka auttaa myös silloin kun hierottava ei siedä voimaksasta lihasten käsittelyä. Hieronta kivillä helpottaa kipuja samalla rentouttaen. Hoito aktivoi lymfanesteiden ja veren kiertoa, sekä lisäten aineenvaihduntaa, parantaen ääreisverenkiertoa, lämmittää, avaa lihasjumeja sekä helpottaa lihasperäisiä kipuja.

Hoito aktivoi ja puhdistaa kehon energiakeskuksia vaikuttaen näin kokonaisvaltaisesti sekä fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Kuumakivihierontaa suositellaan jos kärsii heikosta ääreisverenkierrosta sekä kroonisista lihasperäisistä kivuista kärsiville. Hoito on tehokas stressin ja jännityksen lievittäjä ja sopii erinomaisesti unettomuudesta kärsiville.


INTIALAINEN KÄSI- JA JALKAHIERONTA 90 min

Hieronta perustuu perinteiseen intialaiseen hierontatyöskentelyyn. Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa ja saadaan energia liikkeelle. Hoito mm. lievittää lihasjännityksiä, tehostaa hermoston toimintaa, lievittää kipua, rentouttaa ja auttaa unettomuuteen ja auttaa kehon toimintojen ylläpidossa.

Jalka- ja käsihieronnassa käytetään pronssista Kasamaljaa, jonka tarkoituksena on rauhoittaa ja auttaa myrkkyjen poistumista elimistöstä.Hoidossa käytetään Seesamöljyä, joka on hyvin antioksidanttipitoista ja ihoa ravitsevaa.


LYMFATERAPIA 30-120 min

Elvyttää imusuonten toimintaa turvotuksissa, erilaisissa vammoissa ja säärihaavoissa.

Lisätietoa lymfahoidosta saat tästä linkistä.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA n. 45 min

Hoito muodostuu sarjasta hierontoja, taputuksia ja tukistuksia rytmikkäästi, mutta hellävaraisesti käsitellen yläselkä, hartiat, niska, käsivarret pää ja kasvot. Hoito tehdään istuen, vaatteet päällä (mielellään t- paita). Hoito sopii kaikenikäisille.

PARAFIINIHOITO KÄSILLE n. 15-20 min

Parafiini on paikallinen lämpöhoito, joka syväkosteuttaa ja hoitaa ihoa sekä vilkastuttaa verenkiertoa ja pehmittää jännittyneitä lihaksia. Verenkierto ja lymfakierto voimistuvat, koska lämpö laajentaa ihon hiussuonia. Parafiinihoito ravitsee ihoa ja siten auttaa kuivan ihon hoidossa, lisäksi parafiinihoito pehmentää kynsivalleja. Parafiinihoito on myös hyvä apu kylmille käsille.

Sarjana otetun hoidon vaikutukset kestävät pidemmän aikaa ja paras mahdollinen tulos hoidoissa saavutetaan kun parafiinihoito toistetaan n. viikon- kahden välein.